Arqueologia, Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Arqueologia, Paisatge i Patrimoni/Notícies/ESPAIS SINGULARS | PALAU DE VIDRE

ESPAIS SINGULARS | PALAU DE VIDRE

Lleida inicia el debat per definir el futur de l’àmbit del Palau de Vidre dels Camps Elisis. La iniciativa, que s’emmarca dins la segona edició del programa Espais Singulars, es portarà a terme a través de diversos tallers de participació ciutadana oberts a tothom i un concurs d’idees. A la primavera es farà una exposició pública dels projectes presentats i s’anunciarà la proposta guanyadora i les finalistes.

Data publicació: Divendres 01, febrer del 2019


Imatge de la notícia ESPAIS SINGULARS | PALAU DE VIDRE

FASE DEL CONCURS D'IDEES

 

 

PROPOSTES PRESENTADES
LEMAPLAFÓ (Material gràfic)MEMÒRIA
tanGENT Veure Plafó Veure Memòria
Hubness Veure Plafó Veure Memòria
Palau de vidre hiperactiu Veure Plafó Veure Memòria
Re-Singularitzar Veure Plafó Veure Memòria
Llera Cultural Veure Plafó Veure Memòria
Palau de l'agricultura Veure Plafó Veure Memòria
Smartbox Veure Plafó Veure Memòria
Folie Veure Plafó Veure Memòria
Visita Obligada Veure Plafó Veure Memòria
Palau del Verd Veure Plafó Veure Memòria

votar.png Puntua cadascuna de les propostes

 

 

CONCLUSIONS FASE DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

FASE DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El programa Espais Singulars consta de dos grans blocs: un primer de participació ciutadana i un segon que és el concurs d’idees.

La participació ciutadana pot ser presencial, a través dels tallers participatius, o via web a través del formulari que es pot trobar a www.paeria.cathttp://urbanisme.paeria.cat/paisatge-i-patrimoni. També es poden fer arribar propostes a la bústia física o a través dels formularis disponibles a la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (c. Canyeret, 2, Lleida).

Pel que fa als tallers participatius, s’han previst dues jornades. La primera tindrà un format de visita guiada i recorregut per l’edifici del Palau de Vidre, que es completarà amb una sessió de pluja d’idees debat col·lectiu entre tots els participant, amb l’objectiu de posar sobre la taula les diferents visions sobre l’espai i discutir sobre la viabilitat de cada una d’elles. Tindrà lloc el 9 de febrer a les 11.00 h, i el punt de trobada pels assistents serà a la plaça Bores, davant la porta d’entrada als Camps Elisis. El recorregut es planteja com una passejada en la qual es barrejarà la transmissió d’informació sobre la història i les característiques arquitectòniques, paisatgístiques i socials dels Camps Elisis i el Palau de Vidre amb el diàleg obert entre tots els assistents. En aquesta primer taller hi haurà com a convidat Josep Maria Cots Call (fill de de l’arquitecte autor de l’edifici).

El segon taller es celebrarà el dissabte 16 de febrer de les 11:00 a les 14.00 hores, a l’espai del Pati de les Comèdies, entre la regidoria de Cultura i l’IEI. Tindrà un format de dinàmica participativa i inclourà també enquestes espontànies als ciutadans i ciutadanes que passen pel carrer.

 

cartellpalaudevidre20190130v2.jpg

 

pdf.jpg Flyer informatiu descarregable (pdf - 1,5 kb)

 

idea_13358.png Tramit on-line

 

Icona urna descarregada de Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Et destaquem...