Informació General

Et trobes a:Inici/Informació General/Saluda

Saluda

 

 

Benvolguts i benvolgudes,

En nom de la institució que tinc l’honor i l’orgull de representar, com a 1a tinent d’alcalde i regidora d’Agenda Urbana i Espai Agrari, i regidora de Sostenibilitat, us dono la benvinguda al web de la Regidoria d’Agenda Urbana i Espai Agrari, i Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida. Aquest vol ser un espai i una eina d’informació, interrelació i de consulta, i confiem que aquí, veïns i veïnes, hi trobeu tot allò que us calgui i que us pugui ser útil, sempre amb vocació de servei.

La nostra, és una ciutat que s'ha desenvolupat al voltant del turó de la Seu Vella, on s'han situat les infraestructures representatives del poder econòmic i polític al llarg de la història. La situació geogràfica privilegiada de la ciutat és una important oportunitat per Lleida: som capital del territori, estem ben connectats i ubicats, disposem d’un sector estratègic capdavanter com és l’agroalimentari, disposem de centres de formació avançada i tenim capacitat de creixement; disposem de sòl, aigua i energia per fer-ho.

Avui, la situació que travessem no és senzilla, però conservem intacta la voluntat de canvi i de regeneració de la ciutat. I per aquí ha de passar la Lleida d'avui i de demà. Una capital amb marca pròpia, amb una manera de fer única i amb una identitat ben definida.

Aquest és l’esperit que vol transmetre aquesta regidoria. Aquesta ciutat, més que mai, ens demana un canvi i que exercim el paper com a segona capital de Catalunya, potenciant el dinamisme econòmic, la industrialització, la generació de llocs de treball i de riquesa, i que aquests acabin repercutint en millores en la resta d’àmbits.

Volem posar el ciutadà al centre de tot: la nostra vocació és el servei als lleidatans i els valors que impregnen la nostra actuació política són l’honestedat, el rigor en la gestió i la transparència.

Begoña Iglesias Delgado

1a Tinent d’Alcalde i Regidora d’Agenda Urbana i Espai Agrari, i de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida

Notícies destacades