Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/La Paeria, present a Fira Natura amb una exposició sobre l’emergència climàtica

La Paeria, present a Fira Natura amb una exposició sobre l’emergència climàtica

La Regidoria de Transició Ecològica ha promogut la iniciativa “Estem jugant amb el planeta”, amb estètica de videojoc. Es vol utilitzar aquesta exposició com a recurs per als instituts de la ciutat dins el programa Agenda 21.

Data publicació: Dijous 27, febrer del 2020


Imatge de la notícia La Paeria, present a Fira Natura amb una exposició sobre l’emergència climàtica

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida estarà present a Fira Natura aquest cap de setmana amb un estand que conscienciarà sobre l’emergència climàtica. La Regidoria de Transició Ecològica ha preparat l’exposició “Estem jugant amb el planeta”, que recull propostes d’acció amb una estètica de videojoc. Els plafons conviden la ciutadana a interactuar amb un test per mesurar la “temperatura” del seu grau de compromís respecte a la crisi climàtica, per copsar si estarien disposades a renunciar al cotxe, viatjar amb avió o reduir el consum de carn, entre altres.

La iniciativa és una prova pilot, que té la voluntat d’utilitzar-se com a recurs educatiu en els instituts de la ciutat a través del programa Agenda 21, pla per actuar en favor del desenvolupament sostenible.

L'exposició de l'estand de la Paeria descriu, a través d'un format molt visual, com s’està gastant l'energia i es donen eines per portar a terme la transició energètica i ecològica. Els visitants també podran saber quin és el futur que s'ha de preveure a Lleida pel que fa a temperatures, pluja i boira.

L'estand també difondrà la tasca que es fa des del Centre d'acollida d'Animals de Companyia (CAAC Lleida) per fomentar l'adopció de gossos i gats.

Fira Natura obre portes demà i ha organitzat activitats i xerrades fins diumenge, amb professionals convidats i a través dels estands que hi col·laboren. És una fira de medi ambient, amb propostes per sensibilitzar i promoure hàbits més sensibles, respectuosos i saludables per al medi i les persones.

Et destaquem...