Contacte

Et trobes a:Inici/Contacte

Contacte

Contacta amb nosaltres

Benvingut/da a la Bústia de contacte de la Regidoria de Promoció i Gestió de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, des d'on podrà proposar suggeriments, demanar informació o formular queixes a la nostra Regidoria.

Per realitzar una comunicació ha d'emplenar les dades que es demanen a continuació i prémer el botó "Envia".

 

* Els camps són obligatoris.

Si no disposa de correu electrònic, pot obtenir-ne un de gratuït fent clic aquí.
Si ho prefereix, també pot realitzar la seva consulta, queixa o suggeriment trucant al telèfon 010 o presencialment a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana.
A l'adreça Rambla de Ferran, 32 de Lleida.

 

 

Consideracions:
 • El responsable d'aquest fitxer és l'Ajuntament de Lleida, amb CIF P2515100B i domicili Pl. Paeria, núm.: 1, 25007 de Lleida.
 • L'objectiu d'aquesta bústia és donar resposta a les seves demandes i millorar la qualitat dels serveis de l'Ajuntament i de la ciutat de Lleida.
 • Aquest missatge no té repercussions legals ni paralitzarà els terminis establerts legalment per excercir qualsevol recurs, acció o dret que li pugui assistir. Si així ho desitja s'haurà d'adreçar al Registre General de l'Ajuntament de Lleida
 • Per a més informació, cal contactar amb:
  OMAC (Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana)
  Rambla de Ferran, 32, Lleida
  Telèfon d'atenció: 010 (*)
  Fax: 973.700.471
  infocit@paeria.es
  (*) Informació i condicions d'ús
 • Aquestes dades no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de dades de caràcter personal que estableix la Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).
 • L'usuari pot exercir el seu dret de rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre) sol·licitant-ho personalment, per telèfon, per correu, fax o correu electrònic a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, citada anteriorment.

Notícies destacades