Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Afectacions al trànsit per obres a Rovira Roure i Alcalde Porqueres

Afectacions al trànsit per obres a Rovira Roure i Alcalde Porqueres

Dilluns, dimarts i dimecres vinent es duran a terme els treballs d’asfaltatge a l’accés a la ciutat per la carretera d’Osca, que s’eixampla a quatre carrils, i el pas de vehicles es farà pel carril lateral. Dilluns i dimarts també es construirà la protecció del nou carril bici a la sortida de la ciutat per l’N-230, tasques que obligaran a desviar els cotxes pel Secà de Sant Pere i el Camí de Marimunt

Data publicació: Dilluns 29, maig del 2023


Imatge de la notícia Afectacions al trànsit per obres a Rovira Roure i Alcalde Porqueres

 

La setmana vinent estan previstes dues actuacions d’obres en vials principals d’accés a la ciutat que provocaran afectacions en el trànsit de sortida de Lleida.

Per una banda, dilluns, dimarts i dimecres es duran terme treballs d’asfaltatge a l’avinguda Alcalde Rovira Roure dins de les obres d’eixamplament a quatre carrils que s’estan duent a terme entre la rotonda de l’església de Montserrat i la de l’avinguda de Pinyana.

La part que es pavimentarà és la del nou carril que s’està bastint del costat de l’Escola d’Agrònoms i sobre l’antiga mitjana, que s’ha enderrocat. La previsió és que dilluns i dimarts es dugui a terme el fressat. Dimarts també s’aplicarà la capa base del nou paviment i dimecres, el ferm superficial.

Aquestes tasques obligaran a desviar el trànsit de sortida de la ciutat pel carril lateral i els vorals. Tampoc es permetrà el canvi de sentit a l’altura del carrer Monestir d’Avinganya, sinó que caldrà anar a fer-lo, quan sigui necessari, a la rotonda de l’església de Montserrat.

L’altra actuació es durà a terme durant les jornades de dilluns i dimarts i afecta la sortida de la ciutat pel barri de Balàfia per l’avinguda Alcalde Porqueres i la carretera N-230. S’hi han de fer tasques de construcció de la barrera de protecció de formigó del nou carril bici cap a l’institut Manuel de Montsuar, en el tram situat entre la rotonda que hi ha a l’altura del carrer Jordi Solé Tura i el vial que dona accés al Club Natació Lleida. L’obra s’iniciarà a les 10.00 hores el dilluns i a les 8:00 hores el dimarts i durarà tota la jornada.

Aquesta actuació comportarà el tall al trànsit del carril de sortida de la ciutat entre aquests dos punts. Els vehicles que necessitin anar en direcció a Torrefarrera hauran de sortir de la ciutat pel carrer Jordi Solé Tura, pel Camí de Marimunt (al Secà) i la Travessera Marimunt, fins a tornar a sortir a l’N-230, a l’altura de Gualda. Per facilitar la fluïdesa del trànsit, els vehicles provinents del carrer Llibertat no podran accedir directament al Camí de Marimunt, sinó que hauran de passar per l’avinguda Sant Pere.

L’altra via alternativa que també es podrà utilitzar per sortir de la ciutat fins a Gualda és el Camí de Montcada.

Imatges relacionades

Et destaquem...