Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Seguiment Caixes Niu/Seguiment de Caixes Niu amb els centres educatius

Seguiment de Caixes Niu amb els centres educatius

"Biodiversitat urbana a l’abast de tothom: caixes niu d’ocells i ratpenats als espais verds de Lleida" és un projecte de Servei Comunitari Ambiental promogut per l'Agenda 21 Escolar de Lleida.

Aquest projecte és una proposta per sensibilitzar a la ciutadania sobre la pèrdua de biodiversitat i fomentar la seva recuperació a través de la recuperació d’espais adients per a la nidificació amb la instal·lació de caixes niu a la ciutat de Lleida. Aquest projecte sorgeix de la necessitat d’afavorir la biodiversitat urbana i fomentar el vincle dels joves al seu patrimoni ecològic. Els alumnes adquiriran coneixements teòric-pràctics per a la construcció de caixes nius i el mètode científic lligat al monitoratge de biodiversitat. Les dades que es recullin serviran per crear la fitxa de seguiment virtual de les caixes niu. Aquesta informació anirà associada a un codi QR que els alumnes realitzaran per generar un itinerari de caixes nius per la ciutat de Lleida.

Descarrega't el programa

 

 

 

Amb el suport de:

Et destaquem...