Habitatge i Transició Ecològica

Recursos

Aquests són els recursos que oferim des del programa l'Agenda 21 Escolar de Lleida per als centres educatius de la xarxa.

Infografies d'hort i compostatge

Per cada mes de l'any podreu trobar en aquestes infografies sobre l'hort i copmpostatge: que fer com a planter, que plantar, que sembrar, collir... i com podeu aprofitar al màxim el vostre compostador segon l'època de l'any. Aprofiteu-les! (+info)

Recursos educatius

Aquí podeu consultar informació rellevant per les diferents temàtiques d'interès com hort escolar, residus, aigua... De poc a poc anirem omplint aquest secció amb la informació que troben o generem a les formacions escolars i amb la que vosaltres ens informeu. Tota la informació aquí.

Deixalleria mòbil a l'escola

La deixalleria mòbil és un servei facilitat per l'Ajuntament de Lleid a a la ciutadania per a recollir els residus que no podem depositar als contenidors de carre habitual. Per a més infomació, AQUÍ

Papereres de paper

Ja tenim la nova comanda de papereres de cartró feta amb l'objectiu d'afavorir la recollida de paper als centres educatius i entitats de la ciutat. Per a més informació, AQUÍ.

Calendari Hort Escolar

Tenim a la vostra disposició el Calendari d’hort escolar ecològic de Lleida. Aquest és un cartell de 35 x 60 cm que podeu venir a recollir a les nostres oficines.

Preguntes mès frequentes sobre els residus

Us deixem aquí l'enllaç a la web Residu, on vas?, on podeu consultar diferents tipus de residus. En aquesta pàgina també podreu trobar informació sobre els sistemes de recollida i gestions dels residus o consells per a reciclar.

Mapa de centres a la xarxa

Properament...

Et destaquem...