Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Seguiment de Caixes Niu amb els centres educatius

Seguiment de Caixes Niu amb els centres educatius

"Biodiversitat urbana a l’abast de tothom: caixes niu d’ocells i ratpenats als espais verds de Lleida" és un projecte de Servei Comunitari Ambiental promogut per l'Agenda 21 Escolar de Lleida.

Aquest projecte és una proposta per sensibilitzar a la ciutadania sobre la pèrdua de biodiversitat i fomentar la seva recuperació a través de la recuperació d’espais adients per a la nidificació amb la instal·lació de caixes niu a la ciutat de Lleida. Aquest projecte sorgeix de la necessitat d’afavorir la biodiversitat urbana i fomentar el vincle dels joves al seu patrimoni ecològic. Els alumnes adquiriran coneixements teòric-pràctics per a la construcció de caixes nius i el mètode científic lligat al monitoratge de biodiversitat. Les dades que es recullin serviran per crear la fitxa de seguiment virtual de les caixes niu. Aquesta informació anirà associada a un codi QR que els alumnes realitzaran per generar un itinerari de caixes nius per la ciutat de Lleida.


Quins centres hi participen?

Els centres educatius participants són: L'Institut Castell dels Templers, l'Institut Escola Torre Queralt, l'Institut Joan Oró i el Col·legi El Carme.

 

Itineraris de Caixes Niu a Lleida

Els alumnes dissenyaran una ruta per les caixes niu instal·lada a la ciutat amb l’objectiu de donar a conèixer la seva labor i de fomentar la sensibilització de la ciutadania sobre la biodiversitat a Lleida.

Properament més informació.

 

 

Itinerari de Caixes Niu penjades per l'Institut Castell dels Templers

 

Itinerari de Caixes Niu penjades per l'Institut Escola Torre Queralt

 

Itinerari de Caixes Niu penjades per l'Institut Joan Oró


 

Itinerari de Caixes Niu penjades pel Col·legi El Carme

 

 

Amb el suport de:

Et destaquem...