Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Butlletí/Notícies - curs 2017/2018/Portes Obertes. Vine a conèixer els Horts Escolars

Portes Obertes. Vine a conèixer els Horts Escolars

 

Enguany, dins de la proposta de treball “De l’hort escolar a l’Horta de Lleida” de l’Agenda 21 Escolar, volíem impulsar el vincle entre els horts escolars i el barri, i molt especialment amb l’Horta de Lleida. Per això, aquest any dinamitzem una Jornada de Portes Obertes dels Horts Escolars als quatre centres educatius que han presentat la seva proposta.
  • El 2 de maig, l’Escola Bressol Municipal Ronda – La Mercè obrirà les portes al barri de 10.00 a 12.30 h per explicar-nos el treball amb les plantes aromàtiques que fan amb els més petits.
  • El 3 de maig, estudiants de 1r d’ESO de l’Institut Guindàvols ens explicaran, entre les 18.00 i les 20.30 h, els experiments que fan a l’hort vertical que tenen al centre.
  • El 4 de maig, de 12.30 a 13.30 h, és el torn de l’Escola Magraners, on els estudiants, a més d’explicar les diferents activitats que fan, posaran una paradeta per mostrar i vendre plantes que han reproduït o ajudat a créixer.
  • El 8 de maig d'11 a 13.00 h, conclourem aquestes jornades a l’Institut Castell dels Templers, on els estudiants ens explicaran les activitats i els valors humans i culturals relacionats amb l’hort escolar.
Hi haurà una mostra de productes de l’Horta de Lleida i un petit tastet de productes de proximitat!

 

Descarrèga't els cartells aquí (per visualitzar els cartells heu de fer servir Google Chrome o Firefox Mozilla, disculpeu les molèsties)

Et destaquem...