Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Agenda 21 Escolar Lleida, curs 2020/2021

Agenda 21 Escolar Lleida, curs 2020/2021

A21E titol

L’Agenda 21 Escolar ha estat al costat dels centres educatius de Lleida durant aquests últims 15 anys per facilitar la implicació de la comunitat educativa en l'ambiciós projecte de construir un món més sostenible, començant pel nostre entorn més proper, Lleida.

Portada PresentacióEncara ens queden moltes coses per aprendre i tenim nous reptes.

Consulta aquí els detalls de la proposta de l'Agenda 21 Escolar pel curs 2020/2021.

 


Dibuix EC

Davant el context excepcional que vivim d’emergència climàtica, l’Agenda 21 Escolar de Lleida vol recolzar aquesta resposta social. Aquest curs 2020/2021, iniciem un camí per entendre com podem vincular l’Emergència Climàtica als projectes ambientals dels centres. Potenciarem el coneixement sobre el canvi climàtic per contextualitzar les propostes educatives.

Aquí us deixem un document per consulta dels centres. Esperem que us ajudi a entendre els resultats del Pla de Canvi Climàtic a Lleida 2030 i us inspiri a contextualitzar les vostres propostes. A més, pots consultar aquí la secció: Emergència climàtica i escola.

Impulsem les MICROXARXES!

Les microxarxes són projectes que es treballen a cada escola a partir d’una metodologia concreta i promoguda per l’Agenda 21 Escolar. D’aquesta forma potenciem l’intercanvi d’experiències, compartim bones pràctiques i comparem dades. Els centres que s’inscriuen a una microxarxa tenen un acompanyament, formació i recursos específics, com també condicions i compromisos de participació.

 

Consulta aquí els RECURSOS disponibles i les NOTÍCIES I BUTLLETINS de l'Agenda 21 Escolar de Lleida.

 

TANCAMENT, CURS 2020/2021

Aquí teniu tota la informació, documents i enllaços per realitzar el tancament del projecte ambiental del vostre centre aquest curs 2020/2021. +info

Reviseu les indicacions TOTS els centres.

Termini fins al 21 de juny de 2021.

 

NOVETAT! +Biodiversitat a l'escola

Com cada curs us volem plantejar un acte de cloenda dels programes ambientals dels centres que participeu dins de l’Agenda 21 Escolar. Enguany, les circumstàncies derivades de la COVID –19 ens obliguem a reinventar-nos i ens brinda l’oportunitat de plantejar-vos una forma diferent de realitzar el tancament d’aquest curs.

És un plaer per nosaltres fer-vos una proposta educativa relacionada amb l’exploració de la biodiversitat més propera.

+info

Amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Cataluna.


Més projectes i col·laboracions

 

T'hi vols inscriure?

Si et vols inscriure, posa't en contacte amb l'Agenda 21 Escolar (agenda21escolar@paeria.es) per rebre les indicacions necessàries.

 

Amb la col·laboració de:

Plusfresc

Et destaquem...