Habitatge i Transició Ecològica

Deixalleria mòbils

nova deixalleria mobil 2012.jpg

 

La deixalleria mòbil és un vehicle que incorpora un remolc de grans dimensions amb petits cubells on dipositar-hi les deixalles que no s'haurien de barrejar amb la brossa de cada dia. Objectes com piles gastades o roba que no fem servir, oli de cuinar, una vella radiografia, restes de pintura o fluorescents.

 

cartell punt deixalleria mobil.jpg

La deixalleria mòbil circula gairebé per tota la ciutat. És una cita dels veïns amb el reciclatge que complementa la tasca que es du a terme a les instal·lacions de les deixalleries fixes.

La deixalleria mòbil dóna servei als barris de Magraners, Bordeta, Secà de Sant Pere, Centre Històric, La Mariola, Llívia,.. i les partides de l'Horta de Lleida, desplaçant-se a 23 ubicacions diferents, aproximadament un dia al mes en l'horari de 14:30 a 19:30h.

Al carrer,  les ubicacions de la deixalleria mòbil estan marcades per un cartell que sota el títol "PUNT DEIXALLERIA MÒBIL" indica les properes dates en que la deixalleria estará en aquell punt.

 

Els usuaris als que es destina el servei de deixalleria mòbil són els ciutadans que de forma particular poden aportar els residus que no es poden llençar als contenidors del carrer. No s’admetrà cap tipus de residus comercials ni industrials, ni runes o restes de construccions. Els servei és gratuït.


Podeu consultar les ubicacions de la deixalleria mòbil aquí.

 

Que hi puc portar?

Et destaquem...