Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU i l’associació de firaires de Lleida signen el contracte d’arrendament del solar de l’antiga Hípica

L’EMU i l’associació de firaires de Lleida signen el contracte d’arrendament del solar de l’antiga Hípica

L’entitat provincial disposarà del recinte durant els períodes de les festes de Maig i de Tardor.

Data publicació: Dimecres 12, maig del 2021


Imatge de la notícia L’EMU i l’associació de firaires de Lleida signen el contracte d’arrendament del solar de l’antiga Hípica

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El president de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) i tinent d’alcalde de la Paeria, Sergi Talamonte, i el president de l’Asociación Provincial de Industriales Feriantes de Lleida, Hugo García, han signat el contracte d’arrendament del solar de l’antiga Hípica, per al desenvolupament de l’activitat recreativa de les firetes.

L’acte de signatura s’ha realitzat aquest migdia a les dependències de l’EMU i al mateix han assistit la regidora de Consum i Comerç, Marta Gispert i membres de la junta de l'associació de firaires.

La renda pactada és de 43.000 € anuals més IVA, quantitat que va oferir l’associació durant la licitació del passat 1 d’abril. Aquest contracte autoritza l’ús del recinte durant dos períodes, de 30 d’abril a 31 de maig i de 15 de setembre a 18 d’octubre, corresponents a la celebració de les Festes de Maig i de Tardor.

El contracte es fixa per un període d’un any, prorrogable per una anualitat més, i en les seves clàusules s’estableix la forma de pagament: la meitat, una vegada finalitzat el període de maig, fixant com a data límit l’1 de juny, i l’altra meitat, en finalitzar el període de setembre, fins al 19 d’octubre.

L’organització i celebració de les firetes es durà a terme sempre que ho permetin les autoritats sanitàries, amb estricte compliment dels protocols sanitaris i d’aforament establerts, segons la fase de la pandèmia.

En el supòsit que una vegada iniciat el període d’arrendament, l’autoritat sanitària competent obligués a la cancel·lació del desenvolupament de l’activitat recreativa de les firetes, la renda a abonar per part de l’adjudicatari serà calculada proporcionalment tenint en compte els dies en què s’ha pogut desenvolupar l’activitat.

Et destaquem...