Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Escoles Sostenibles/Notícies i Butlletins/Butlletí de l'Agenda 21 Escolar - Hivern 2021/L’alumnat de l’Escola Frederic Godàs penja menjadors d’aus als arbres del pati

L’alumnat de l’Escola Frederic Godàs penja menjadors d’aus als arbres del pati

Notícia de l'Escola Frederic Godàs

Data publicació: Dimecres 03, mar� del 2021


Imatge de la notícia L’alumnat de l’Escola Frederic Godàs penja menjadors d’aus als arbres del pati

Alumnes de l'Escola Frederic Godàs

Els nens i nenes de cicle superior de l’escola han penjat menjadors per a ocells per tal d’ajudar-los a alimentar-se durant l’hivern.

Durant l’hivern el fred visita els pobles i ciutats, i amb ell arriben moltes espècies d’ocells provinents del centre i el nord d’Europa per passar els mesos més freds en territoris més càlids, per tal de trobar millors condicions climàtiques i més disponibilitat d’aliments. Tot i això, la disponibilitat d’aliment durant l’hivern és força més baixa que en la resta de l’any, per aquest motiu, moltes aus acaben passat gana. Perquè això no passi als ocells del pati de l’escola Frederic Godàs, l’alumnat de cicle superior ha decidit construir menjadores per tal d’ajudar-los.

Durant el taller d’hort, els infants han dissenyat i elaborat diversos menjadors d’aus. Aquests menjadors s’han construït amb material reciclat, utilitzant ampolles, tetrabrics i diversos pots de plàstic. L’objectiu és facilitar aliment a ocells fringíl·lids com el pinsà, la cadernera, el gafarró o el pardal entre altres, és per això que els menjadors els han omplert amb llavors d’alpiste i els han penjat als arbres de l’hort de l’escola.

Amb aquesta activitat no només han ajudat als ocells a alimentar-se, sinó que també els ha servit per coneixer-los una mica més i poder fer-ne observacions.

Et destaquem...