Habitatge i Transició Ecològica

Fabriquem el nostre sistema de reg casolà

Noticia de l'Institut La Mitjana

Data publicació: Dilluns 13, desembre del 2021


Imatge de la notícia Fabriquem el nostre sistema de reg casolà

Alumnes de l'Institut la Mitjana

L’Institut La Mitjana s’implica un any més en la Setmana Europea de Prevenció de Residus, una aposta pel medi ambient en la lluita contra el canvi climàtic.

Enguany la nostra acció consisteix a fabricar un sistema de reg casolà, és a dir, un sistema de reg amb pocs recursos i que sigui econòmic. Per aquest motiu l’hem fabricat amb material reciclat. El vam realitzar el dijous 25 de novembre a l’hora de Cultura i Valors.

A l’Institut hi ha diverses plantes purificadores de l’aire, estan situades a l’entrada al centre, a consergeria i als passadissos. Aquestes plantes purificadores tenen la capacitat de disminuir la contaminació de l’aire, netejar i eliminar substàncies químiques, regular la humitat i també eliminar partícules de pols.

La comissió ambiental, formada per alumnat voluntari de 2n d’ESO, ha estat l’encarregada d’ajudar els seus companys amb la fabricació d’aquest tipus de reg casolà i també a col·locar-los a les plantes purificadores de l’aire de l’institut. Volem resoldre la problemàtica del reg durant les vacances i també la supervisió setmanal del reg.

Et destaquem...