Habitatge i Transició Ecològica

Muntem un compostador ecològic

Notícia de l'Escola Sant Jordi

Data publicació: Dilluns 13, desembre del 2021


Imatge de la notícia Muntem un compostador ecològic

Alumnes de l'Escola Sant Jordi

El passat divendres 26 de novembre l’alumnat de 6è de l’escola Sant Jordi vam realitzar l’activitat de muntatge del Compostador.

El material va arribar a l’escola desmuntat i amb unes instruccions bàsiques. A partir d’aquí, vam valorar que el muntatge el faríem de manera col·laborativa per grups.

En primer lloc vam intentar comprendre les instruccions i vam anar seguint els passos de manera endreçada per construir la primera estructura compostadora.

En segon lloc vam considerar si era necessari el muntatge d’un segon compostador. Vam arribar a la conclusió que ja que te teníem les peces, podíem intentar-ho.

Finalment amb els compostadors muntats, ja podíem començar a pensar en fer la campanya de recollida de matèria orgànica per omplir el compostador.

La campanya va consistir en informar via correu electrònic a les famílies vers l’aportació de matèria orgànica seca i humida. També es va fer unes activitats de sensibilització a cada curs sobre la importància de reduir els envasos plàstics contaminants i augmentar el consum de fruites a l’escola.

L’experiència va ser un èxit i us convidem a fer aquestes iniciatives a totes les escoles de Lleida.

Et destaquem...