Habitatge i Transició Ecològica

Iniciem la XIV convocatòria de l'Agenda 21 Escolar de Lleida

Notícies

Data publicació: Dilluns 02, desembre del 2019


Imatge de la notícia Iniciem la XIV convocatòria de l'Agenda 21 Escolar de Lleida

El programa de l'Agenda 21 Escolar de Lleida continua un anys més amb la nombrosa xifra de 68 centres participants del terme municipal de Lleida. Aquest curs, donem la benvinguda a 3 centres educatius: el Servei Materno Infantil "Lo Marraco" que participa per primera vegada amb la il·lusió de dinamitzar un procés participatiu d'hort escolar amb les famílies; i l'EBM Gargot i l'INS Joan Oró que han tornat a la xarxa. Benvinguts i benvingudes!!!

Enguany, comptem amb la participació de 12 escoles bressols municipals o llars d'infants, 25 centres d'educació primària, 2 centres d'educació primària i secundària, 10 col·legis concertats, 13 centres d'educació secundària i 6 centres d'educació especial.

Per a aquests centres, l'Agenda 21 Escolar de Lleida dona un marc de treball conjunt i suport en les diferents temàtiques dels projectes ambientals dels centres que treballen en la sensibilització de la comunitat educativa sobre la generació de residus i el reciclatge, l'aprenentatge vivencial amb els horts escolars o la reflexió sobre la mobilitat sostenible, entre altres temes.

Consulta aquí el mapa amb els centres membres de l'Agenda 21 Escolar de Lleida, curs 2019/2020.

Et destaquem...