Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Notícies i Butlletins/Butlletí de l'Agenda 21 Escolar de Lleida - hivern 2020/Ens impliquem amb el Projecte Itinera per a la promoció dels projectes de recerca de Batxillerat

Ens impliquem amb el Projecte Itinera per a la promoció dels projectes de recerca de Batxillerat

Notícia de l'Agenda 21 Escolar de Lleida

Data publicació: Dijous 09, abril del 2020


Imatge de la notícia Ens impliquem amb el Projecte Itinera per a la promoció dels projectes de recerca de Batxillerat

Projecte Itinera (ICE/UdL)

Per primer any, l'Agenda 21 Escolar de Lleida s'implica amb el Projecte Itinera promogut i coordinat per l'equip ICE/UdL.

El projecte Itinera promou els projectes de recerca de 1r de batxillerat proporcionant recursos i assessorament per a l'elaboració metodològica, planificació del treball i orientació conceptual a l'alumne tutoritza des del centre.

Des de l'Agenda 21 Escolar de Lleida els tècnics i tècniques ambientals de l'Ajuntament de Lleida han presentat 6 projectes relacionats amb les tasques que la Regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica realitza per acollir a un estudiant per proposta.

Els treballs de recerca promoguts, per tant, aborden temes com l'estudi de la instal·lació de plaques fotovoltaiques en una comunitat de Veïns, l'evolució de la població de cigonyes al municipi de Lleida, l'anàlisi de les dades d'anellament d'ocells a la Mitjana, l'estudi de macroinvertebrats aquàtics d'una bassa a la Mitjana, la realització del pla de producció i comercialització d'una explotació agrària ecològica a Lleida o bé l'anàlisi de la percepció sobre emergència climàtica a Lleida.

Actualment el Projecte Itinera ja ha distribuït els alumnes entre els projectes presentats però us convidem a participar-hi per properes convocatòries i a comunicar-nos els vostres temàtiques d'interès.

Per a més informació

Et destaquem...