Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Notícies i Butlletins/Butlletí de l'Agenda 21 Escolar de Lleida - hivern 2020/Analitzem els embolcalls utilitzats en l’esmorzar a l’institut Guindàvols

Analitzem els embolcalls utilitzats en l’esmorzar a l’institut Guindàvols

Noticia de l'Institut Guindàvols

Data publicació: Dijous 09, abril del 2020


Imatge de la notícia Analitzem els embolcalls utilitzats en l’esmorzar a l’institut Guindàvols

Alumnat de l'Institut Guindàvols

L’institut Guindàvols participa en la campanya Esmorzar sostenible – Escola Residu Zero que promou l’Agenda 21 Escolar de Lleida, i que s’emmarca dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2019.

L’alumnat de la matèria optativa de Medi Ambient de 3r d’ESO va investigar quins tipus d’embolcalls utilitza l’alumnat de l’institut, fotografiant el contingut de les diferents papereres de reciclatge que hi ha en el nostre centre.

Un cop llistat tots els residus, l’alumnat va realitzar unes enquestes a tot 1r d’ESO per quantificar els diferents tipus d’embolcalls utilitzats en aquest curs. Al mateix temps, van aprofitar per ensenyar les diferents alternatives d’embolcalls que es poden utilitzar, amb l’objectiu de reduir els impactes ambientals que generen els embolcalls d’un sol ús.
Va ser un intercanvi d’informació molt interessant entre l’alumnat ja que van adonar-se de quins són els seus hàbits diaris en la utilització d’embolcalls, i les implicacions mediambientals que comporten les seves actituds.

Et destaquem...