Habitatge i Transició Ecològica

AGENDA 21 AL CLAVER

Notícia del Col·legi CLAVER

Data publicació: Dimecres 03, mar� del 2021


Imatge de la notícia AGENDA 21 AL CLAVER

Imatge del pati al Col·legi CALVER

Ja fa anys que s'estableixen ultimàtums pel que fa al deteriorament de la Terra desencadenat pel canvi climàtic. Aquests constitueixen una amenaça per a tot ésser que habita el planeta, però sembla que molts Estats no ho volen veure..

Des del desglaçament dels Pols fins a l'extinció d'espècies en massa, la natura ens envia senyals difícils de passar per alt. Catalunya, segons l’informe de la Natura i la Biodiversitat ha perdut el 25% dels seus animals salvatges en només 18 anys. Els científics alerten d'un retrocés molt preocupant en la biodiversitat, que podria portar a una nova extinció massiva d’espècies. (TV3, 9/12/20)

No obstant això, qui realment percebrà les repercussions relatives al escalfament global, serem nosaltres, els joves, els quals encara tenim tota la vida al davant. De totes maneres i encara que resulten els més perjudicats, no podem fer res al respecte ja no que no tenim poder real. Per aquesta raó releguem aquesta responsabilitat als que disposem de la capacitat d'actuar.

A pesar que no podem exercir un impacte a nivell global, sí que tenim la competència per actuar tant en un pla local com escolar. És per això que, tenim les nostres esperances dipositades en l'Agenda 21, el nostre mitjà per millorar l'estat de la crisi climàtica:

De cara al curs vinent ens hem proposat entre altres actuacions, de millorar la recollida de residus dels nostres patis i de l’escola en general. Participem de la Microxarxa del Pla Prevenció de Recollida de residus.

Comissió d’alumnes de l’Agenda 21

Et destaquem...