Habitatge i Transició Ecològica

Preparem la terra!

Notícia del Col·legi Marirtes

Data publicació: Dimarts 08, març del 2022


Imatge de la notícia Preparem la terra!

Projecte del Col·legi Maristes

 

Durant aquesta època de l'any el fred es fa present a Lleida i el clima no és el més adient pel creixement de les hortalisses. És per aquesta raó que a l'Hort Escolar de Maristes Lleida estem treballant les hortalisses de l'hivern i la bona preparació perquè creixin amb les millors condicions.

Gràcies a l'assessorament del nostre estimat Àngel Ros, hortelà i pagès de professió, els i les alumnes de Maristes Lleida estem gaudint setmanalment dels consells pràctics de la importància de la preparació de la terra en el creixement de les plantes. Així doncs, el mes de gener ens hem dedicat a barrejar la terra amb adob i remenar-la molt bé perquè es pugui plantar les hortalisses de temporada (enciam, escarola, alls, faves i carxofes).

Cada dia fem el seguiment on el o la responsable de l'hort de cada classe mira el creixement de les diferents hortalisses. Com diria el mateix Àngel "El pagès sembra la llavor i espera amb paciència" per tant, ara la feina és nostra i ens toca esperar els nostres fruits.

 

Enllaç al nostre BLOC on surt la notícia: http://1rciclemaristes.blogspot.com/

Et destaquem...