Habitatge i Transició Ecològica

Comanda conjunta de terra

L’Agenda 21 Escolar de Lleida us facilita la compra de terra per realitzar els vostres projectes d’horts escolars.

Abans de fer la comanda un deixem unes recomanacions:

  • RECOMANACIÓ 1: Si heu d'omplir un palots o voleu afegir terra perquè el vostre terreny és dolent a poca profunditat, us aconsellem agafar terra Bioland. Aquesta és una terra prou bona per a no afegir compost, almenys, els primers 4-6 mesos.
  • RECOMANACIÓ 2: Penseu que regularment l’hort necessita algun tipus de fertilitzant. Us aconsellem comprar un sac de compost per cada 2 o 3 palots. Recordeu remenar la 1a capa de terra (5- 10 cm) abans de plantar i en funció del cultiu que voleu sembrar o plantar. Cal tenir en compte que els fertilitzants líquids com el guano, per exemple, són indicats per moments de molt creixement a l’hort però no ajuden a millorar l’estructura del sòl.

Aquí us deixem un document informatiu per realitzar vosaltres mateixos un Tastet de la vostra Terra als Horts Escolars fàcil de  reproduir amb l'alumnat. Per a saber més de les implicacions de tenir una terra més arenosa, franca o argilosa, podeu consultar el llibre "L'hort Escolar" disponible on-line que us hem indicat al final del document.

 

Terra

La terra que us oferim és un substrate vegetal proporcionat per Bioland.

  • Sac terra (envàs de 30L) …………...….. 2,7 €/u. (IVA inclòs)
  • Sac terra (big-bag 1 m3) ……...........… 44,4 €/u. (IVA inclòs)

 

Recordeu que els centres educatius han de cobrir la despesa del material, a excepció de les EBM de Lleida. L'empresa Bioland emetrà una factura a nom del centre que us enviarem per correu electrònic.

L'Agenda 21 Escolar de Lleida es farà càrrec de la despesa del transport.

Termini per omplir el formulari de comanda fins al 18 de febrer de 2020 a les 15.00 hores.

El repartiment de la terra es farà a finals de febrer / principis de març.

Et destaquem...