Habitatge i Transició Ecològica

Reciclatge al pati de Fedac-Lleida

Notícia Escola Fedac-Lleida

Data publicació: Dilluns 13, desembre del 2021


Imatge de la notícia Reciclatge al pati de Fedac-Lleida

Alumnes de l'Escola Fedac

A l’escola creiem que no hi ha “planeta B” i que hem de cuidar amb totes les nostres eines el que tenim i per això som conscients de la importància de l’acció directe per afrontar els problemes mediambientals que tenim com ciutadans en un món global.


Per aquest motiu hem iniciat una campanya de sensibilització, duta a terme pels alumnes de P4 i que compta amb el suport de la comissió d’Escola Verda, cap a tota la comunitat educativa del centre. És per aquest motiu i amb la idea de conscienciar l’alumnat perquè cuidi el seu entorn més proper (totes les petites accions, per petites que siguin són importants) que s’han facilitat uns nous contenidors al pati per a reciclar més i millor.

També s’ha fet un etiquetatge dels contenidors i papereres que ja hi havia al pati. D’aquesta manera, a tots ens és més fàcil reciclar!

Aquest iniciativa també servirà per treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i més concretament l’ODS 13: Acció pel clima (clica damunt els enllaços per obtenir més informació).


A partir d’ara, doncs, a part de classificar els residus a les aules, també reciclarem amb els nous contenidors d’envasos al pati. Així, amb petits gestos (que no deixen de ser importants), anem avançant per fer del món on vivim un lloc molt més sostenible i recorda: Els canvis comencen en un mateix!


Comissió Escola Verda FEDAC-LLEIDA

Et destaquem...