Habitatge i Transició Ecològica

Fem la Pau a la Terra

Notícia de l'Escola Enric Farreny

Data publicació: Dimarts 08, mar� del 2022


Imatge de la notícia Fem la Pau a la Terra

Projecte de l'Escola Enric Farreny

En motiu de la celebració del dia de la Pau i la No-Violència, l’escola Enric Farreny de la Bordeta vam organitzar diferents activitats, repartides durant tota la setmana del 31 de gener al 4 de febrer, per conscienciar-nos de tot allò que fem i/o podem fer per millorar la vida del nostre planeta.

A l’inici de la setmana vam escoltar el ConteEntre un avi i un nét” i vam reflexionar sobre com tractem la Terra. Tot seguit, aquell mateix dia, tots els infants van fer un sobre i a dins van posar-hi unes llavors simulant una ofrena a la Terra. Se les van endur a casa per fer-les créixer.

L’alumnat d’infantil va plantar una olivera, romaní i espígol al pati de l’escola agafant el compromís de tenir-ne cura cada dia. Els discents de primària també van fer una plantada de pins al Bosquet de la Bordeta i van penjar menjadores per als ocells fetes amb material reciclat. Cal donar les gràcies a la col·laboració del voluntariat del Bosquet de la Bordeta que ens van ajudar a fer d’aquesta experiència un aprenentatge de respecte i compromís vers l’entorn i els altres.

Per acabar aquesta setmana els nens i nenes de l’escola van crear unes pancartes per penjar al pati de l’escola amb missatges en diferents llengües de com es podria: “FER LA PAU AMB LA TERRA”.

Hem après que cada dia hem de seguir vetllant LA TERRA per fer la PAU.

Vols saber-ne més sobre la plantada d'arbres.

Vols saber-ne més sobre la celebració del dia de la Pau.

Et destaquem...