Habitatge i Transició Ecològica

Exposició “SOStenible” 3r d’ESO INS La Mitjana

Notícies de l'Institut La Mitjana

Data publicació: Dimarts 08, mar� del 2022


Imatge de la notícia Exposició “SOStenible” 3r d’ESO INS La Mitjana

Alumnes de l'Institut La Mitjana

 

Aquest curs hem continuat desenvolupant el Projecte “SOStenble” que ja fa un temps duem a terme amb l’alumnat de 3r d’ESO i que tracta sobre el medi ambient i la sostenibilitat. L’any passat ja vam replantejar algunes activitats i també vam introduir els 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) que treballem des de les diferents matèries que participen al projecte.

 

Enguany, després de tres setmanes de conèixer i treballar intensament els diferents ODS, l’alumnat de 3r d’ESO va muntar l’Exposició SOStenible com a producte final del seu projecte, d’aquesta manera va poder demostrar el seu ferm compromís amb els ODS per millorar el planeta i fer-lo més sostenible. A més, va presentar la seva feina i va donar a conèixer aquests objectius a l’alumnat de 2n d’ESO: els pòsters per a l’Exposició, un vídeo de presentació i també un díptic informatiu sobre els 17 ODS. A més, cada grup encarregat de l’explicació i presentació d’un ODS, va preparar una activitat ràpida i lúdica per motivar la participació i coneixement de l’alumnat de 2n d’ESO. Aquesta Exposició SOStenible va tenir lloc el divendres 18 de febrer al gimnàs del centre.

 

A més de la feina de l’alumnat i professorat del centre, també es va comptar amb la participació del Plenari dels Infants i Adolescents de la Paeria de Lleida, que ens va cedir uns roll up per a la nostra exposició.

Et destaquem...