Habitatge i Transició Ecològica

Desprès de les 3 R, la Deixalleria Mòbil a l'escola

Notícia del Col·legi Maristes - Montserrat Lleida

Data publicació: Dilluns 02, desembre del 2019


Imatge de la notícia Desprès de les 3 R, la Deixalleria Mòbil a l'escola

Col·legi Maristes - Montserrat

El passat dimecres 16 de novembre, els alumnes de 1r curs del col·legi Maristes Montserrat de Lleida van fer una dinàmica de reciclatge a través del servei de l'Ajuntament de Lleida.
L'objectiu de la dinàmica era conscienciar als nostres alumnes de les tres R que acompanyen la sostenibilitat de la nostra ciutat: reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest últim punt, vam descobrir el servei de la Deixalleria Mòbil de la nostra ciutat, ja que et permetia reciclar tot allò que no tenim accessible a les papereres de reciclatge dels carrers de Lleida.
Primer vam treballar a la classe, tots els objectes que reciclava la Deixalleria Mòbil, i després vam veure a casa si teníem algun. Posteriorment, els vam portar a la classe, els vam classificar i, finalment, els vam reciclar correctament a la visita de la Deixalleria Mòbil a la nostra escola.

L'activitat va ser molt propera i vivencial pels nens i nenes, on van descobrir i aprendre un espai de reciclatge molt important que ens ofereix la nostra ciutat. Volem agrair als operaris de la Deixalleria que ens van tractar molt bé i al servei de l'Ajuntament que es va posar a la nostra disposició per fer la visita. Junts volem una ciutat sostenible i amb compromís amb el reciclatge, junts sumem per fer del nostre entorn, un espai millor per a tothom!


Aquí pots visualitzar el vídeo que han realitzat al centre sobre la visita de la deixalleria mòbil a l'escola.

Et destaquem...