Habitatge i Transició Ecològica

Deixalleria mòbil a l'escola i molt més

Recursos

Data publicació: Dilluns 02, desembre del 2019


Imatge de la notícia Deixalleria mòbil a l'escola i molt més

La deixalleria mòbil a l'Escola El Segrià

El servei de deixalleria mòbil a l'escola és un dels recursos pedagògics més sol·licitats pels centres com a eina per informar a alumnes i famílies de l'existència d'aquest servei municipal que vol facilitar la recollida selectiva als centres i a la ciutadania.

A la nostra web a l'apartat de recursos podeu consultar l'objectiu d'aquest servei, funcionament i com el podeu sol·licitar.
Cal tenir a consideració que aquest és un servei extraordinari de la deixalleria mòbil que ha de ser educatiu i no només de recollida de residus. Per un bon ús del servei, llegiu detingudament les indicacions que us donem a la web.

Claus de l'èxit en l'ús de la deixalleria mòbil als centres:

1. Planifiqueu la visita amb temps per donar-vos marge a tractar el tema de la recollida selectiva de residus habituals, però no tan quotidians com els envasos, el paper o les restes de menjar.

2. Aviseu a les famílies perquè puguin portar al centre residus que s'haurien de portar a la deixalleria (CDs, aparells electrònics petits, pintures, etc.).

3. Informeu a tota la comunitat educativa que a la nostra web o bé a la web Residu, on vas?, poden trobar més informació sobre els residus aptes per les deixalleries.

4. Aprofiteu la visita per informar els alumnes sobre la recollida dels residus perillosos com els dels laboratoris, que també es podran recollir previ avís.

La informació per omplir la fitxa de contacte i la fitxa en si mateixa són documents per ajudar-vos a dinamitzar la visita amb els alumnes.
Consulteu aquí tota la informació sobre el servei de deixalleria mòbil a l'escola.

Et destaquem...