Habitatge i Transició Ecològica

Acte de Signatura de Compromís amb l'Agenda 21 Escolar

Notícia de l'Agenda 21 Escolar

Data publicació: Dilluns 02, desembre del 2019


Imatge de la notícia Acte de Signatura de Compromís amb l'Agenda 21 Escolar

Foto: Javi Martí

L'Acte de Signatura de Compromís amb l'Agenda 21 Escolar de Lleida vol simbolitzar la implicació de cada centre en desenvolupar el seu projecte ambiental, i el compromís de l'Ajuntament de Lleida, representat pel seu alcalde, de donar-los suport en aquest procés d'aprenentatge i sensibilització cap als valors de la sostenibilitat.

Davant de l'emergència climàtica, l'Acte de Signatura de Compromís "Un compromís pel Clima" ha volgut capitalitzar les il·lusions i els esforços dels centres cap a la reflexió sobre les causes del canvi climàtic, per fomentar una adaptació respectuosa amb el nostre entorn de la mà de la Paeria i contemplant la nostra implicació amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) i concretament el ODS 13 Acció pel clima.

A l'Acte, en el qual es va realitzar la signatura del comprimís per part d'alcalde, Miquel Pueyo i París, i dels representants dels centres, van assistir 10 centres educatius. També vam tenir l'oportunitat de penjar al nostre "Bosc pel Clima" les targetes que els centres van portar amb els propòsits de com ajudaran al clima i a la sostenibilitat amb els seus projectes ambientals. Per concloure l'acte vam tenir el plaer de comptar amb la col·laboració de l'Institut Samuel Gili i Gaya per cantar la cançó del moviment Fridays for Future.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i per fer d'aquest Acte un moment especial!
Aquí tens el vídeo de l'Acte de Signatura de Compromís amb l'Agenda 21 Escolar de Lleida, curs 2019/2020

Et destaquem...