Habitatge i Transició Ecològica

Els centres educatius amb les plantacions d'arbres a la ciutat

Notícia de l'Agenda 21 Escolar de Lleida

Data publicació: Dijous 09, abril del 2020


Imatge de la notícia Els centres educatius amb les plantacions d'arbres a la ciutat

Plantació d'arbres al pati de l'Escola Pardinyes

La temporada de plantació a la ciutat ha arribat i, com cada any, hem comptat amb la col·laboració dels centres convidats per ajudar-nos a plantar els arbres de carrer, places i en alguns casos als patis escolar. Un total de 9 centres educatius han col·laborat en la plantació de més de 60 arbres a la ciutat.

Des de l'Agenda 21 Escolar de Lleida considerem que la participació dels nens i nenes a les plantacions de la ciutat és una activitat de sensibilització rellevant en l'educació dels infants i els joves. La plantació d'un arbre estableix un vincle més directe entre nosaltres com a persones i el nostre entorn natural.

Per això a cada plantació assisteix un/a educador/a no només per explicar l'arbre que es planta i com es planta, sinó que també hi ha un moment per plantejar-se per què cal plantar arbres i què beneficis tenen pel nostre benestar humà.

Agraïm la col·laboració de tots els centres que heu participat per tota la bona disposició i les ilusió afegides a les plantacions de la nostra ciutat.

Et destaquem...