Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Microxarxa +Biodiversitat a l'Escola/+Biodiveritat a l'escola - Descobreix els ocells als nostres parcs

+Biodiveritat a l'escola - Descobreix els ocells als nostres parcs

Descobreix la biodiversitat més propera a través del seguiment de les caixes niu penjades a la ciutat. Aprèn les funcions dels ocells a la ciutat o el cicle de vida dels pardals i les mallerengues que habiten les nostres caixes niu a la ciutat.

Participa-hi de forma activa i ajuda’ns a fer la neteja de les caixes niu a la tardor i el seguiment a la primavera i contribueix així a la millora ambiental de Lleida.

Proposta dirigida a centres de primària i secundària, principalment.

Descarrega't la infografia

 

OBJECTIUS:

  1. Aprofundir en el coneixement de la biodiversitat més propera.
  2. Afavorir la cura de l’entorn natural a través de l’experiència pràctica de l’alumnat en el seguiment de les caixes niu.

 

Propostes del programa +Biodiversitat

Els Itineraris de caixes niu són 4 recorreguts dins d'espais verds de la ciutat de Lleida creats als 2020 amb la participació de quatre centres educatius dins del projecte de Servei Comunitari "Biodiversitat urbana a l’abast de tothom: caixes niu d’ocells i ratpenats als espais verds de Lleida" dins de l'Agenda 21 Escolar. (+info)

Consulta la web +Biodiversitat de l'Ajuntament de Lleida i descobreix noves propostes d'aprenentatge.

Et destaquem...