Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Butlletí/Notícies - curs 2017/2018/Acte de Cloenda d'Infantil i Primària, curs 2017-2018

Acte de Cloenda d'Infantil i Primària, curs 2017-2018

El dijous 14 de juny es va celebrar l'Acte de Cloenda d'Infantil i Primària de l'Agenda 21 Escolar de Lleida en horari de 9.30 a 12.00 hores al Parc de la Mitjana. Un total de 29 centres educatius es van apropar per fer aquest últim acte conjunt del curs 2017-2018.

Durant la jornada els estudiants, mestres i familiars van gaudir de Els Recicloperats i altres jocs relacionats amb diverses temàtiques ambientals com la casa dels residus o la torre d'energia. Després de l'esmorzar de coca i suc tothom va assistir a l'espectacle de titelles "Nil i els fruits del bosc" amb La Pantomima.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb el tinent d'alcalde i regidor de l'Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, van felicitar als centres i a les estudiants pel treball fet de cara millorar el medi ambient de Lleida, i van fer l'entrega de diplomes als centres educatius que hi ha participat, un acte que ha tingut lloc en un Parc de la Mitjana ple de nens i nenes, joves i mestres de diverses escoles i instituts de la ciutat.

Arribada Titelles General alliberament

 

A més, ja podeu descarregar la fotografia de cada centre al moment del lliurament del diploma.

Cliqueu sobre la fotografia per descarregar.


Et destaquem...