Habitatge i Transició Ecològica

El Refugi dels Peluts

El Refugi dels Peluts, Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Lleida, té com a principals objectius millorar la qualitat de vida dels gats i gossos durant la seua estada al centre, procurar que aquesta sigui el més breu possible i redefinir la relació amb els seus usuaris apostant per la proximitat i la transparència

 

Qualitat de vida

Servei veterinari exclusiu

El Refugi dels Peluts disposa d’un veterinari propi a jornada completa que s’encarrega de la cura dels animals. És la figura responsable de desparasitar-los, identificar-los, vacunar-los, esterilitzar-los i mantenir-los sans fins que puguin reprendre el seu camí al costat d'una família responsable.

 

vete

 

Cuidadors professionals

El centre compta amb una brigada de cuidadors formada per vuit professionals. Plegats s’encarreguen de satisfer les necessitats bàsiques de les mascotes seguint sempre les instruccions dels serveis veterinaris.

Són ells els que s’ocupen de rescatar els animals perduts o abandonats a la via pública a la zona de Lleida, Raimat i Sucs, sempre seguint el Protocol de rescat d'animals de companyia.

 

 

Proximitat i trànsparencia digitals

Gestió de les adopcions i les recuperacions

El Refugi dels Peluts compta també amb la figura d'un professional que s’encarrega d'assessorar a aquelles persones que arriben al centre amb la il·lusió de sumar un membre pelut a la família. També, de reunir de nou a aquells propietaris que han perdut el seu company.

 

Xarxes socials pròpies

Per facilitar aquestes connexions el centre compta amb xarxes socials pròpies, uns espais digitals indispensables on tenir presència avui dia.

Aquestes plataformes són útils perquè les persones que no coneixen el dia a dia d’un refugi d’animals puguin palpar la realitat que s'hi viu i a la vegada prendre consciència sobre la importància de tenir cura dels animals de companyia de la ciutat.

 

Horaris, ubicació i contacte

L'horari d'atenció al públic d'El Refugi dels Peluts és de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 18.00 hores.

També obrim algun diumenge.

Les vies de contacte són la telèfonica, 973 263 504, i el correu electrònic: refugipeluts@paeria.cat

Per adopcions cal demanar sempre cita prèvia.


Mapa CAAC

També ens trobareu a Google Maps.

Et destaquem...