Habitatge i Transició Ecològica

Microxarxa - STOP Emergència Climàtica

MX_STOP ECL’Emergència Climàtica és una resposta social davant la manca d’accions contundents globals per mitigar el canvi climàtic i adaptar-s’hi.

Encara som a temps de reduir les nostres emissions per assolir al 2030 una reducció del 55% respecte a l’any 2005, i el que és més important des de la perspectiva educativa, encara som a temps de sensibilitzar i donar la informació necessària per generar pensament crític entre l’alumnat dels centres educatius. «Pensa globalment, actua localment»

Aquesta és una proposta per sensibilitzar al conjunt de la vostra comunitat eductaiva sobre la importància de l'Emergència Climàtica i passar a l'acció!

Enguany, oferim aquesta microxarxa en dues modalitats:

1. Microxarxa STOP Emergència Climàtica - Marató per l'Emergència Climàtica

(Exclusiva per Primària - Escoles públiques)

Consulta la infografia

 

2. Microxarxa STOP Emergència Climàtica -  Col·lapse Climàtic? Avui no, gràcies! Prova pilot projecte d'ApS/SC

(Dirigida a SC de Primària o SEC)

Consulta la infografia

 

 

NOTÍCIES DELS CENTRES RELACIONADES

ESCOLA ESPIGA, 2020/2021

Consulta aquí la noticia de l'Escola Espiga.

Visita aquí el blog de l'Escola Espiga en el qual podràs consultar informació, vídeo i fotos sobre les activitats realitzades dins de la microxarxa.

L’alumnat de sisè ha participat en el projecte de l’Agenda 21 Escolar de Lleida, que té com a finalitat construir un món més sostenible, començant pel nostre entorn més proper, Lleida.

Han realitzat investigacions emmarcades en la microxarxa: Stop Emergència Climàtica que implicava un estudi de la pell de l’edifici, la calefacció i refrigeració del mateix, l’ús de l’enllumenat i aparells elèctrics i el consum d’aigua.

Hem realitzat un estudi que ha implicat recollida de dades, anàlisi, interpretació de resultats, proposta d’accions i canvis d’hàbits… tot això a partir de la pluja d’idees, diàleg i posada en comú que ens permet pensar que tots i totes som grans agents de canvi social i que JUNTS PODEM ACONSEGUIR MOLTES COSES PEL BÉ DEL NOSTRE PLANETA.

Escola Espiga

Et destaquem...