Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Una empresa opta a la gestió del recinte de les Firetes

Una empresa opta a la gestió del recinte de les Firetes

Divendres va finalitzar el termini per presentar ofertes per arrendar la finca urbana situada a l’Antiga Hípica del Camí de Grenyana

Data publicació: Dilluns 19, abril del 2021


Imatge de la notícia Una empresa opta a la gestió del recinte de les Firetes

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Associació Provincial d’Industrials Firants de Lleida ha presentat l’única oferta per a la gestió del recinte de les Firetes, un cop finalitzat el termini del concurs per arrendar aquest espai, impulsat per l’Empresa Municipal d’Urbanisme. L’objecte d’aquest concurs és l’arrendament de la finca urbana de l’antiga Hípica, situada al camí de Grenyana. per desenvolupar l’activitat recreativa de les firetes en períodes determinats de l’any. També forma part de l’operació l’organització i gestió del recinte durant les festes de maig i les festes de la tardor. El plec de condicions estableix que l’organització de les firetes s’haurà de realizar complint estrictament els aforaments i protocols sanitaris vigents.

El plec de condicions estableix que el contracte es durà a terme per un any, prorrogable per una anualitat més. Cal destacar que aquesta licitació ha inclòs mesures per ajudar al sector empresarial dels firaires davant l’impacte de la Covid-19.

L’obertura de pliques per conèixer el contingut de l’oferta presentada tindrà lloc el proper divendres 23 d’abril.

Et destaquem...