Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Treballs de reposició i millora arbustiva a l’avinguda de Pinyana

Treballs de reposició i millora arbustiva a l’avinguda de Pinyana

S’han plantat cent unitats de Pitospor i Marfull a la mitjana i s’ha reparat la xarxa de reg per degoteig

Data publicació: Dilluns 19, octubre del 2020


Imatge de la notícia Treballs de reposició i millora arbustiva a l’avinguda de Pinyana

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica, ha realitzat aquesta setmana els treballs de reposició i millora arbustiva a la mitjana de l’avinguda de Pinyana, entre les avingudes Rovira Roure i Alcalde Porqueras.


Els treballs consisteixen en la plantació de 100 unitats arbustives, 50 Pitospor (Pitosporum tobira) i altres 50 de Marfull (Viburnum tinus), així com la reposició de la xarxa de reg per degoteig.

Aquests tipus d’exemplars s’utilitzen sovint a la ciutat, especialment per l’enjardinament de vials amb intensitat de pas de vehicles, perquè són resistents a la contaminació atmosfèrica, són perennes i mantenen la fulla verda tot l’any. Al mateix temps, gaudeixen d’una floració abundant en ramells blancs de llarga durada.

Aquesta actuació del servei de jardineria forma part de la campanya de reposició i millora de plantes arbustives que s’està realitzant a la ciutat.

Et destaquem...