Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/Treballs de desbrossament als camins de l’Horta de Lleida

Treballs de desbrossament als camins de l’Horta de Lleida

La Paeria destina 240.000 euros, 55.000 més que en els darreres exercicis, a l’arranjament d’aquests vials.

Data publicació: Dilluns 31, desembre del 2018


Imatge de la notícia Treballs de desbrossament als camins de l’Horta de Lleida

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida està finalitzant aquests dies els treballs de desbrossament dels camins de l’Horta projectats per aquesta tardor. L’arranjament d’aquests vials s’està fent a les partides de Montcada, des de la travessera de Gualda fins a la residència Joviar, i a Torres de Sanui, a tocar de la via de l’AVE. L’empresa Rocrissa, que és qui està executant aquests treballs, també ha actuat entorn els centres escolars de l’Horta de Lleida, Camí de les Alzineretes, Camí de la Creu, Camí de Rufea i Camí Vell d’Albatàrrec.

Amb aquesta obra, pressupostada per valor de 9.000 euros, es clouen les tasques de manteniment de camins i altres vies del municipi de Lleida, previstes en la partida biennal aprovada el 2016.

De cara al pròxim exercici, la Paeria preveu destinar 240.000 euros anuals, 55.000 més que en el 2016, segons explica el regidor de l’Horta i la Sostenibilitat, Joan Queralt.

En aquest nou contracte, la licitació del qual va ser aprovada per la Junta de Govern de la Paeria del passat més de setembre, també s’inclouen actuacions com les reparacions de ferms i cunetes dels camins de terra, reparacions parcials de ferms asfàltics, el desbrossament i la neteja de cunetes, la millora de la senyalització vertical i horitzontal i diverses actuacions d’obra civil que siguin necessàries per a la millora d’aquestes infraestructures viàries.

La intenció de l’equip de Govern de la Paeria és poder començar adjudicar els treballs de reparació de camins el mes de gener i començar les obres a mitjans de febrer, per tal de tenir enllestit l’arranjament de cara a la primavera.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...