Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Tractament contra la mosca negra al riu Segre

Tractament contra la mosca negra al riu Segre

Està previst que aquest dijous es faci la primera fumigació d'aquest any amb helicòpter a tres punts del riu al seu pas per Lleida: a les comportes de la Mitjana, a l'alçada del pont Vell i a la zona dels Instituts

Data publicació: Dimecres 26, mar� del 2014


Imatge de la notícia Tractament contra la mosca negra al riu Segre

Aquest dijous a mig matí està previst que el CODE (Consorci de Serveis Agroambientals de les Comarques del Baix Ebre i Montsià) faci el primer tractament de fumigació amb helicòpter d'aquest any contra la mosca negre al riu Segre.

El CODE, que és especialista en tractament de mosquits i per encàrrec de la Generalitat, farà enguany el tractament més aviat per evitar que les primeres generacions de larves es converteixin en adults i puguin posar ous. D'aquesta manera, es poden contenir millor les proliferacions de l’estiu.

Com altres anys, i sempre que el temps ho permeti (amb vent o pluja no es pot fer el tractament), es farien 3 descàrregues a Lleida de producte BTi (Bacillus thuringiensis) al riu Segre al seu pas per Lleida: sota les comportes de la Mitjana, al pont Vell (davant de la Paeria) i a la zona dels Instituts.

Et destaquem...