Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Taller "Ens preparem per fer un hort ecològic!”

Taller "Ens preparem per fer un hort ecològic!”

La regidoria de Medi Ambient i Horta organitza aquest taller que tindrà lloc el dissabte 18 de febrer i anirà a càrrec de l'enginyera agrònoma Núria Galindo

Data publicació: Dimarts 07, febrer del 2012


Imatge de la notícia Taller "Ens preparem per fer un hort ecològic!”

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Medi Ambient i Horta, proposa el nou taller “Ens preparem per fer un hort ecològic!”, que tindrà lloc el dissabte 18 de febrer (de 09 h a 13 h). Es tracta d’una activitat que permetrà aprendre els criteris i les tècniques necessàries per poder cultivar hortalisses pròpies sense utilitzar productes químics. El taller anirà a càrrec de Núria Galindo, enginyera agrònoma.

L’activitat està adreçada a totes les persones interessades en la natura i en la iniciació al cultiu de productes propis. Les places per aquest taller són limitades i és necessària fer la inscripció prèvia on-line aquí. El preu d’aquesta activitat és de 10 euros.

Aquest taller forma part del programa “Ecoactivitats”, tot un seguit de propostes de natura i medi ambient que l’Ajuntament de Lleida ha organitzat durant els propers mesos. En el marc d’aquest programa es proposen tota una sèrie de cursos, tallers i ecodescobertes, entre altres activitats, amb l’objectiu de difondre i promoure la biodiversitat de la plana de Lleida així com proporcionar formació i un lloc de trobada a tots el aficionats a la natura.

Per a més informació:

Regidoria de Medi Ambient i Horta: 973 700 455 / infosostenible@paeria.cat

Et destaquem...