Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Talamonte participa en la reunió de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública

Talamonte participa en la reunió de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública

En formen part 54 municipis, tres entitats i tres operadors d’aigua. L’AMAP ha assessorat la Paeria en el procés de redacció del Reglament de l’aigua de Lleida.

Data publicació: Divendres 29, gener del 2021


Imatge de la notícia Talamonte participa en la reunió de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha participat avui en la reunió de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública. En la sessió ordinària d’aquest organisme, que aplega representants de 54 municipis, 3 entitats i 3 operadors d’aigua, s’ha fet balanç de les actuacions realitzades durant el 2020 i les propostes per a l’any vinent, amb l’aprovació dels comptes del 2020 i el pressupost del 2021, que suma 100.000 euros.


L’AMAP té com a finalitats prioritàries impulsar l’elaboració de guies per municipis i organismes públics adreçats a la recuperació de la gestió directa i a millorar la governança democràtica dels serveis de gestió de l’aigua i la fiscalització de les concessions vigents. Entre les objectius d’aquest 2021 destaca l’impuls de proposicions de llei tant a l’àmbit català com l’estatal que facilitin els processos de recuperació de la gestió de l’aigua, així com les modificacions legislatives que permetin impulsar la dotació bàsica i la tarifació social.

Et destaquem...