Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Sara Mestres visita les activitats de Natura als Parcs

Sara Mestres visita les activitats de Natura als Parcs

La sessió d'avui s'ha realitzat al Parc de l'Aigua

Data publicació: Dimecres 08, agost del 2012


Imatge de la notícia Sara Mestres visita les activitats de Natura als Parcs

L’alcaldessa accidental, Sara Mestres, ha visitat aquesta tarda els nens i nenes participants al programa Natura als Parcs que avui s’han donat cita al Parc de l’Aigua per conèixer un dels arbres característics d’aquest indret i les seves propietats. L’activitat realitzada, sota el nom “Sabries reconèixer les sòfores del Parc?”, pretén desenvolupar les aptituds plàstiques dels més menuts mitjançant manualitats amb elements naturals. L’activitat s’ha complementat amb jocs per conèixer les propietats de l’aigua i desenvolupar la memòria i també amb explicacions sobre les energies que mouen l’ecosistema

El programa Natura als Parcs, que es realitza tots els dimecres de 19 a 20.30 hores fins el 29 d'agost pretén, d’una banda, que la mainada conegui els espais públics que té la ciutat i, de l’altra, que s’apropin la natura que els envolta, especialment els arbres més característics de cada parc.

La propera activitat d’aquest programa, sota el títol “Saps que l’ombra del castanyer d’índies és molt apreciada?”, tindrà lloc al Parc de les Vies el proper 22 d’agost. Natura als Parcs finalitzarà enguany el proper 29 d’agost al Parc de Santa Cecília, amb l’activitat “Sabies que l’alzina és un arbre típic de la zona mediterrània?”.

Et destaquem...