Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Recta final de la campanya de neteja "Fem Dissabte” al Secà de Sant Pere

Recta final de la campanya de neteja "Fem Dissabte” al Secà de Sant Pere

L'alcalde de Lleida, que ha visitat aquest matí el barri, ha indicat que l'actuació més intensiva s'acaba avui dissabte però que es continuarà treballant uns dies més per després passar a Llívia

Data publicació: Dissabte 01, mar� del 2014


Imatge de la notícia Recta final de la campanya de neteja "Fem Dissabte” al Secà de Sant Pere

La campanya de neteja “Fem Dissabte al teu barri” que està actuant aquests dies al Secà de Sant Pere encara la recta final. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que ha visitat aquest matí el barri per veure les millores que s’hi ha fet, ha indicat que l’actuació més intensiva s’acaba avui dissabte però que els pròxims dies es continuarà treballant, sobretot en alguns espais com els jocs infantils. El paer en cap ha explicat que des del dimecres, una trentena d’operaris han estat netejant i fent treballs en carrers i places, embornals, clavegueram, pintura, especialment a l’espai de l’skate i els jocs infantils, reparacions en voreres i lluminàries i la plantació de nou arbrat, entre altres. Després la campanya es traslladarà a Llívia. 

El president de l’AV Secà de Sant Pere, Julián Garrido, ha celebrat que s’estigui treballant pel barri i ha desitjat que segueixi la col·laboració entre l’Ajuntament i l’AV. A les actuacions que ha comentat l’alcalde, Garrido ha afegit la neteja de canyes de la perifèria del barri.

La tinenta d’alcalde Marta Camps i els regidors Josep Barbera i Txema Alonso, que és el regidor de barri, han acompanyat el paer en cap en aquesta visita al Secà de Sant Pere, a la qual també han assistit diversos membres de l’entitat veïnal.

La Brigada Municipal de Neteja Intensiva, Brigada d’Acció Immediata, personal d’Aigües de Lleida, d’Ilnet, de la UTE Jardiners de Lleida, Shalom (mobiliari urbà), brigada d’Electricitat i empreses de senyalització s’han mobilitzat amb el “Fem dissabte al teu barri”, la Paeria periòdicament anirà realitzant a fons tots els barris de la ciutat. A més, la campanya s’ha dotat d’una dotzena de vehicles per fer les tasques de neteja, principalment d’Ilnet però també d’Aigües de Lleida per a la neteja d’embornals i d’Electricitat.

Aquesta campanya específica s’engloba dins d’una de general, “Amb tu, Lleida més neta”, que l’Ajuntament de Lleida. Així mateix, s’ha creat la nova Brigada Municipal de Neteja Intensiva que està integrada per 8 persones que provenen dels Plans d’Ocupació i de les brigades municipals de jardineria i obres públiques, destinada específicament a neteja de racons i zones properes a la via pública, amb retirada d’herbes, neteja intensiva de places infantils i jardins, actuacions en solars, reparacions de la via pública i millora de la jardineria.

Et destaquem...