Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria obre un nou període de sol.licituds dels Horts Familiars de Rufea, fins el 19 d'agost!

La Paeria obre un nou període de sol.licituds dels Horts Familiars de Rufea, fins el 19 d'agost!

La Paeria obre un nou període de sol.licituds dels Horts Familiars de Rufea per accedir a una parcel.la de 100 m2.

Data publicació: Dijous 25, juliol del 2013


Imatge de la notícia La Paeria obre un nou període de sol.licituds dels Horts Familiars de Rufea, fins el 19 d'agost!

El projecte dels Horts Familiars de Rufea es va iniciar l'any 2011, amb la construcció de 54 parcel·les de 100 m2. Atès a l'elevada demanda de persones i entitats l’any 2013 s'ha ampliat fins a 120 parcel·les.

 

Les parcel·les es sortegen entre les persones que ho sol·liciten i que compleixen els requisits establerts. Els hortolans han d’abonar una fiança de 75 € i pagar un lloguer anual 158 €. El lloguer té una durada de 4 anys i és renovable.

 

Els horts tenen una reconeguda funció social, educativa, lúdica i de benestar personal. Per altra banda el projecte contempla altres objectius com la sensibilització sobre els valors de l’Horta de Lleida, com a part de la història i la cultura de Lleida, i de la sensibilització ambiental, es donarà suport als sistemes de producció respectuosos amb el medi ambient i a una correcte gestió de l’aigua. 

 

El projecte està coordinat per l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb la Fundació Lleida 21. Aquesta iniciativa està co-finançada a través del projecte europeu AGRIRPOXI dins del programa POCTEFA (Programa europeu de cooperació Territorial Espanya-França-Andorra, amb suport del fons FEDER).

 

Més informació:

Reglament de Règim d'Ús i Funcionament dels Horts Familiars de Rufea 

Tràmit de sol·licitud dels Horts Familiars de Rufea: fins el 19 d'agost de 2013

 

Com arribar als horts de Rufea:

mapa acces horts rufea.jpg

Et destaquem...