Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Taller de la Regidoria de Medi Ambient per aprendre a cultivar flors a l'hort

Taller de la Regidoria de Medi Ambient per aprendre a cultivar flors a l'hort

S'ha fet al Centre d'Interpretació de la Mitjana

Data publicació: Diumenge 10, maig del 2015


Imatge de la notícia Taller de la Regidoria de Medi Ambient per aprendre a cultivar flors a l'hort

La Regidoria de Medi Ambient i Horta ha organitzat aquest dissabte el taller “Tècniques de cultiu de flors a l’hort” que ha tractat del cultiu de diferents tipus de plantes amb l’objectiu d’aprofitar-ne les flors, com a flor ornamental o com a flor aromàtica o condimentaria. La primera part del taller ha estat teòrica, en la qual s’han exposat les principals famílies de plantes a cultivar per flors, així com els diferents aprofitaments (flor tallada, flor ornamental, alimentària, etc.) i les tècniques del seu cultiu a l’hort. A la segona part, el taller ha estat més pràctic i s’han plantat bulbs, s’han preparat esqueixos i s’han sembrat llavors de diferents plantes de flor.

El taller s’ha realitzat al Centre d’interpretació de la Mitjana.

Aquest taller forma part d’un programa integral que impulsa la Regidoria de Medi Ambient i Horta per dinamitzar l’activitat a l’Horta de Lleida i fomentar la seva conservació i la seva funció com a espai verd de qualitat i de benestar per a tots els ciutadans.

En el marc del programa Ecoactivitats, s’ha organitzat per als dies 22 i 23 de maig un curset de reconeixement de “flora i vegetació a la plana de Lleida i prelitoral”, a càrrec del Dr. Josep Antoni Conesa, de la Universitat de Lleida.

 

Et destaquem...