Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Lleida inicia la celebració de les festes de Sant Antoni Abat

Lleida inicia la celebració de les festes de Sant Antoni Abat

Aquest matí s'ha fet un esmorzar popular i la tradicional tirada de bitlles

Data publicació: Diumenge 15, gener del 2012


Imatge de la notícia Lleida inicia la celebració de les festes de Sant Antoni Abat

Un esmorzar popular i la tradicional tirada de bitlles han estat els actes que han obert la celebració de les festes en honor a Sant Antoni Abat. El regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà, ha participat en aquesta trobada matinal, que s’ha fet al restaurant Cal Peret.

El programa d’actes ha començat avui i s’allargarà fins el dissabte 21, amb la desfilada dels Tres Tombs i la recuperació de de l’aperitiu que ja es feia tradicionalment després de la desfilada. A més, durant la setmana els organitzadors del programa, el Gremi de Forners de les Terres de Lleida, la Congregació de la Sang i l’Associació Cultural i Recreativa els Pagesos, han previst visites guiades sobre l’origen de Sant Antoni o la missa en honor al sant, entre altres.

La festivitat de Sant Antoni Abat sorgeix a la ciutat fa 71 anys ade la societat civil lleidatana i posa de relleu el treball conjunt de diverses entitats per mantenir aquesta festa tan arrelada a la ciutat.

Et destaquem...