Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Lleida Experience afegeix l'oci ecològic a la seva oferta turística

Lleida Experience afegeix l'oci ecològic a la seva oferta turística

Turisme de Lleida treballarà amb l'empresa Punt Eco la possibilitat de crear paquets turístics amb activitats vinculades a la natura, l'aire lliure i l'ecologia

Data publicació: Divendres 07, desembre del 2012


Imatge de la notícia Lleida Experience afegeix l'oci ecològic a la seva oferta turística

El regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest migdia les instal·lacions de l’empresa Punt Eco, dedicada a l’oci ecològic de la ciutat. En el marc d’aquesta visita, el regidor ha indicat que l’oci ecològic també s’inclourà en la nova oferta turística que es llançarà a partir del gener a través de la proposta Lleida Experience. Les activitats vinculades a la natura, l’aire lliure, l’ecologia i l’horticultura tenen un pes important en l’oferta lleidatana, aprofitant el gran espai verd que envolta la ciutat com és l’Horta de Lleida.

El regidor ha conversat amb els responsables de l’empresa i ha vist l’activitat que hi desenvolupa, potenciant el concepte d’entorns saludables. La interpretació de l’Horta, la descoberta del paisatge que rodeja la ciutat o el cultiu i la transformació dels productes agraris són algunes de les experiències que poden trobar-se en el model turístic que promou Turisme de Lleida. Segons ha comentat Larrosa, la qualitat i l’experiència que hi pugui aportar el sector privat beneficia la ciutat com una destinació turística interessant des de diferents punts de vista: patrimonial, enogastronòmica, cultural, natural, esportiva, etc.

Larrosa ha explicat que la visita ha sorgit arran del Workshop que Turisme de Lleida va fer dilluns al Museu de Lleida, en el qual hi van participar 34 empreses lleidatanes de diferents sectors.

Et destaquem...