Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Lleida celebra diumenge el Dia Mundial del Medi Ambient amb la Festa de la Mitjana

Lleida celebra diumenge el Dia Mundial del Medi Ambient amb la Festa de la Mitjana

El parc fluvial acollirà activitats per a totes les edats durant tot el matí, com una caminada per l'Horta, visites guiades, espectacles de titelles, tallers i jocs de natura i experiments científics

Data publicació: Dilluns 03, juny del 2019


Imatge de la notícia Lleida celebra diumenge el Dia Mundial del Medi Ambient amb la Festa de la Mitjana

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Lleida torna a celebrar aquest diumenge, 9 de juny, la Festa de la Mitjana, una trobada adreçada al públic familiar centrada en la natura i que enguany commemora el Dia Mundial del Medi Ambient. La jornada tindrà lloc de les 9.00 a les 14.00 hores i oferirà un matí de diumenge ple de jocs, tallers i activitats per a totes les edats, que permetran gaudir del parc i aprendre sobre la importància de l'entorn del riu Segre i les seves aigües.

La matinal festiva inclourà activitats al llarg del recinte del parc, com ara jocs i tallers de natura i de medi ambient, experiments científics, tallers creatius i anellaments d'ocells. Les persones interessades també podran participar en una caminada popular per la Mitjana i l'Horta de Grenyana, amb sortida a les nou del matí des del Centre d'Interpretació del parc.

A més, es faran dues representacions de l'espectacle de titelles "El núvol que no volia ploure", a les 11.30 h i a les 12.30 h al Centre d'Interpretació del parc, i es podrà participar en les visites guiades "La Mitjana i el Riu Segre", per conèixer millor aquest entorn de bosc de ribera, amb sortides a les 11.00, 11:30 i les 12.00 hores des de la Passarel·la del riu.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. El recinte disposa d'aparcament per a bicicletes vigilat i també gratuït. Aquesta activitat s'inclou en el projecte Interreg "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)", que ha estat cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Et destaquem...