Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Les activitats d'educació ambiental de Lleida en Viu es reprenen amb el bon temps

Les activitats d'educació ambiental de Lleida en Viu es reprenen amb el bon temps

Malgrat les restriccions en les activitats, en el que va de curs ja han passat pel programa 28 grups diferents, amb un total de 539 participants, tots d’ells de centres educatius de la ciutat.

Data publicació: Dilluns 22, març del 2021


Imatge de la notícia Les activitats d'educació ambiental de Lleida en Viu es reprenen amb el bon temps

Imatge: ©Lleida en viu

Aquest mes, coincidint amb les bones temperatures, tornen les activitats del programa Lleida en Viu. Aquest programa d’educació ambiental de l’Ajuntament de Lleida ofereix, cada any, visites i altres activitats per conèixer els espais d’interès ambiental del municipi de Lleida.

La nova temporada ha començat amb una visita dels alumnes de l’institut Escola del Treball als Aiguamolls de Rufea, en la qual han pogut adonar-se de la importància d’aquest espai i gaudir de les millores realitzades.

També ha participat en Lleida en viu un grup de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, que ha realitzat una activitat de sensibilització sobre la gestió dels residus sòlids urbans, en la qual han pogut reflexionar sobre com influeixen els nostres hàbits en la generació i posterior gestió dels residus i han après alternatives sostenibles. I també s’ha dut a terme una xerrada on-line sobre el Parc de la Mitjana a un grup d’usuaris del Consorci de Normalització Lingüística.

Malgrat les restriccions en les activitats, en el que va de curs ja han passat pel programa 28 grups diferents, amb un total de 539 participants, tots d’ells de centres educatius del municipi de Lleida. Les limitacions de mobilitat degudes a la pandèmia de la COVID-19 han fet que no hagin pogut participar centres de fora de Lleida, com era habitual altres anys. L’espai més visitat pels grups ha estat el Parc de la Mitjana.

En el que queda de curs s’espera que participin en activitats del programa Lleida en Viu 100 grups més, amb un total d’uns 1.900 alumnes.

Coincidint amb l’inici de les activitats, s’ha obert al Centre d’Interpretació una exposició de fotografies del Parc de la Mitjana fetes pel fotògraf Ignasi Arqué amb artístiques mirades de l'aigua i des de l'aigua, que mostra petits tresors que no són visibles des dels camins. Es pot contemplar de dilluns a divendres de 9 a 14 h i tots els diumenges d'11 a 13 h.

Et destaquem...