Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L'EMU posa a la venda 27 parcel·les per a habitatges unifamiliars a Sucs

L'EMU posa a la venda 27 parcel·les per a habitatges unifamiliars a Sucs

Tenen una superfície de 150 a 244 metres quadrats i un preu de sortida de 14.120 a 22.951 euros.

Data publicació: Dilluns 25, gener del 2021


Imatge de la notícia L'EMU posa a la venda 27 parcel·les per a habitatges unifamiliars a Sucs

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) ha aprovat avui el plec de condicions per treure a la venda vint-i-set parcel·les destinades a la construcció d'habitatges unifamiliars a l'Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs.

El president de l'EMU, Sergi Talamonte, ha destacat que aquesta actuació ha de facilitar la construcció d'habitatge que permeti al jovent de Sucs quedar-se a viure al poble, tal com demanen els veïns, alhora que permet posar en valor el patrimoni de l'EMU i aconseguir recursos per millorar la seva situació financera i fer política social d'habitatge.

Les finques estan situades entre la plaça de la Pagesia i el carrer Calàndria, tenen una superfície entre 149,99 i 243,66 metres quadrats i un preu de sortida de 14.119,81 a 22.951,28 euros, més IVA. El preu mínim de licitació s'ha actualitzat a gener de 2021 a partir del valor fixat en la taxació inicial de les finques. Les ofertes hauran de ser iguals o superiors a aquest preu de sortida.

Qualsevol persona pot presentar oferta per fer-se amb un d'aquests terrenys, però les bases afavoreixen a les persones empadronades a Sucs, les que hi treballen o hi tenen algun familiar de primer grau (màxim de 40 punts). L'oferta econòmica es valora amb fins a 60 punts. Els licitadors poden presentar oferta per diferents parcel·les, però només podran comprar-ne una.

En cas que un cop efectuada la valoració es produís alguna situació d'empat, es resoldrà mitjançant sorteig públic. L'adjudicatari disposarà d'un termini de cinc anys per iniciar les obres, tot i que se li podran concedir pròrrogues si són justificades.

La presentació de les ofertes haurà de fer-se a la seu de l'Empresa Municipal d'Urbanisme de Lleida SL, al carrer Cavallers, 10-12, 1r pis (973.700.606) durant l'horari d'atenció al públic (de 9 h a 14 h) i dins del termini que s'especifiqui en l'anunci de la convocatòria.

D'altra banda, el Consell d'Administració ha acordat també el nomenament de Toni Garcia com a nou secretari de l'Empresa.

Et destaquem...