Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L'Empresa Municipal d'Urbanisme rep 2.150 sol·licituds d'ajuts al lloguer durant el 2021

L'Empresa Municipal d'Urbanisme rep 2.150 sol·licituds d'ajuts al lloguer durant el 2021

Hi ha hagut un increment de més de 300 peticions amb referència a la darrera convocatòria

Data publicació: Dimarts 15, juny del 2021


Imatge de la notícia L'Empresa Municipal d'Urbanisme rep 2.150 sol·licituds d'ajuts al lloguer durant el 2021

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) ha rebut un total de 2.150 sol·licituds d’ajuts al lloguer d’habitatges en la convocatòria d’enguany, que va exhaurir el termini divendres passat. A partir d’ara, l’Oficina Local d’Habitatge serà l’encarregada de gestionar els expedients en virtut dels acords signats entre la Paeria i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya de la Generalitat.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicià el 27 d’abril i ha finalitzat aquest 11 de juny.

En referència a la convocatòria de l’any passat, el nombre de sol·licitud s’ha incrementat en més de 300, quan es van comptabilitzar 1.844.

Aquestes ajudes publicades per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya tenen per objecte la concessió de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència pública competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

L'import màxim inicial de la dotació pressupostària d'aquesta convocatòria és de 20 milions d'euros, amb càrrec del pressupost de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Et destaquem...