Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L'Empresa Municipal d'Urbanisme de Lleida encarrega el manteniment del seu parc d'habitatges amb criteris de contractació social

L'Empresa Municipal d'Urbanisme de Lleida encarrega el manteniment del seu parc d'habitatges amb criteris de contractació social

Licitarà les tasques d’adequació d’habitatges, edificis, solars, locals, per un import de 221.000 euros amb prioritat per a firmes que subcontractin centres especials de treball, empreses d'inserció o entitats sense ànim de lucre.

Data publicació: Dimecres 30, setembre del 2020


Imatge de la notícia L'Empresa Municipal d'Urbanisme de Lleida encarrega el manteniment del seu parc d'habitatges amb criteris de contractació social

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) licitarà pròximament la contractació de les obres de manteniment i adequació del seu parc propi d’habitatges i del que gestiona per encàrrec, seguint criteris socials, ha explicat el seu president i tercer tinent d’alcalde, Sergi Talamonte.


El contracte inclou treballs de manteniment d’habitatges, edificis, solars i locals, incloent-hi l’adequació d’habitatges per a segones ocupacions, el tapiat i destapiat de pisos o edificis, altres obres menors, el manteniment i reparacions a les seus de la mateixa EMU i tasques de manteniment de clavegueram, grups de pressió i plaques solars. El pressupost estimat és de 221.000 €, més IVA, amb un termini d’execució de 12 mesos, que podran prorrogar-se en un any més.

Talamonte ha assenyalat que “per primera vegada, s’incorpora una clàusula social que atorga 25 punts a aquells licitadors que es comprometin a subcontractar tasques de pintura, fusteria o neteja amb un centre especial de treball, empresa d’inserció o entitat sense ànim de lucre que treballi per integrar persones amb risc d’exclusió social”.

La introducció d’aquesta clàusula social forma part de la voluntat del Govern municipal i de tota la Paeria d’apostar per una contractació pública i responsable, com ja va quedar palès amb l’aprovació en l’anterior mandat de la Guia de Contractació Pública Social de l’Ajuntament de Lleida. A més, el tercer tinent d’alcalde i president de l’EMU ha explicat que hi ha la voluntat d’impulsar una fira de la contractació pública des de la Paeria.

Et destaquem...