Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L'Empresa Municipal d'Urbanisme adquireix un nou habitatge al barri de la Bordeta

L'Empresa Municipal d'Urbanisme adquireix un nou habitatge al barri de la Bordeta

Ha fet ús del dret de tempteig per a comprar-lo per 8.928 euros i el destinarà a polítiques socials d'habitatge.

Data publicació: Dimarts 04, maig del 2021


Imatge de la notícia L'Empresa Municipal d'Urbanisme adquireix un nou habitatge al barri de la Bordeta

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) ha adquirit un habitatge situat al barri de la Bordeta a la societat BBVA RMBS 3 Fondo de Titulización de Activos, per un import de 8.928 euros, per tal de destinar-lo a polítiques socials d'habitatge. Es tracta d'un immoble de tres habitacions i setanta metres quadrats de superfície, que ara passarà a formar part del patrimoni de l'EMU.

Aquesta compra ha estat possible gràcies a l'exercici del dret de tempteig que s'estableix a la normativa catalana d'habitatge, en concret al Decret llei 1/2015, de 24 de març, de mesures extraordinàries i urgents per a la mobilització d'habitatges provinents de processos d'execució hipotecària sobre aquelles operacions de venda que realitzen les entitats bancàries dels habitatges que van adquirir via execució hipotecària a Lleida ciutat.

Després d'aquesta adquisició, l'Ajuntament i l'EMU disposaran de 289 habitatges de titularitat pública municipal per a polítiques socials.

Et destaquem...